понедељак, 9. мај 2016.

Kako zaraditi na internetu - Microworkers.com



U ovom tutorijalu upoznaću Vas sa sajtom microworkers.com na kome možete zaraditi novac. Da se odmah razumemo u pitanju je mala suma novca, dakle nećete se obogatiti.

Koliko tačno mogu da zaradim? To sve zavisi od vas koliko ste aktivni. Još jednom ponavljam, sve zavisi od vas. Znači, referali ne postoje na Microworkers-u.

Microworkers je sajt na kome radite male poslove tipa: lajkujete nečiju fejsbuk stranu, posetite nečiji sajt, ostavite neki komentar na jutubu...

Ja sam za tri meseca zaradio nešto preko 118 dolara. Aktivan i nisam nešto bio, tako da ako imate dosta slobodnog vremena moćiće te dosta više da zaradite od mene.


Kako zaraditi na internetu


 Poslovi kao što su registracije na neke sajtove se plaćaju po 10 centi u proseku, dok se neki teži poslovi (pisanje članaka o nekom proizvodu na Vašem sajtu ili neke ankete) plaćaju i po 7 dolara!

Morate priznati da je ovaj način zarade itekako bolji od PTC sajtova (kliktanjem na reklamama) na kojima bi za isti period zaradili manje od 10 dolara.

Ukoliko imate svoj veb sajt, mobilni telefon novije generacije i dobro znate engleski jezik, zaradiće te mnogo vise nego što sam ja zaradio. Znači poznavanje engleskog jezika je itekako neophodno.
Mobilni telefon će te koristiti za instalaciju raznoraznih igara i aplikacija, i naravno bićete plaćeni za to.

Kao što sam već napisao, radite male poslove. Primer:



Microworkers zarada

Kada obavite poslić, ostavite dokaz koji je tražen i čekate da vam "poslodavac" prihvati ili odbije posao koji ste obavili. Ako ste posao pogresno uradili ili niste dostavili traženi dokaz, nećete biti plaćeni za taj poso.
Poslodavac ima rok od najviše 7 dana da vam oceni obavljeni posao.


Kada sakupite minimum 9 dolara + proviziju koju Vam microvorkers oduzme, možete zahtevati isplatu na Paypal ili Moneybookers (Skrill).



Da biste bili isplaćeni, morate uneti podatke prikazane na islici iznad. Dakle, email adresu Vašeg PayPala, lozinku sa kojom se logujete na Microworkers, koliko želite novca da Vam isplate i PIN. PIN će te dobiti na email ili mobilni telefon koji ste iskoristili za registraciju na sajtu.

Veoma je važno da prilikom registracije unesete sve ispravne podatke. Zašto? Kada prvi put zatražite isplatu, Microworkers će poslati poseban PIN na Vašu kućnu adresu. On služi za verifikaciju Vašeg naloga. Meni je stigao nakon dvadesetak dana.

Neki su sa naših prostora na ovom sajtu zaradili i preko dve hiljade eura. Dakle sajt je proveren, isplaćuje, pa izvolite.




Ako imate neko pitanje, pišite u komentaru!


19 коментара:

  1. Dobar dan da li primate guest članke ?
    ak oda molim javite mi se na info@opremise.com

    htjeo bi iz reklamirati svoj web shop http://opremise.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Da li znas mozda da li sa paypal-a moze da se podigne novac konacno kod nas u Srbiji?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovana Tamara, PayPal mozete "vezati" sa debitnom karticom koju dobijate otvaranjem deviznog racuna u banci. Zatim novac sa PayPala prebacite na karticu, odete u banku i trazite isplatu. Pozdrav!

      Избриши
  3. Poslao sam prvu isplatu pre mesec dana ali mi jos nista nije stiglo na kucnu adresu ? inace Iz BiH sam

    ОдговориИзбриши
  4. Radeći ma microworkersu, radila sam između ostalog i poslove registracije na neke sajtove, i sada mi stalno stizu neki promo mejlovi sa tih sajtova. Da li se to može nekako blokirati?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oznacite ih kao spam. Nije bas preporucljivo da koristite svoj licni email za takve poslove.

      Избриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  7. Da li rad na ovoj stranici podrazumeva da je sve legalno i da sve sto se radi na ovom sajtu nece praviti probleme u pravom zivotu? Zanima me jer sam puno citala/o da ljudi budu prevarni, pa pre nego pocnem da radim na tom sajtu zanima me da li sve sto traze od mene je legalno i nece dovesti do krivicnih prijava i ostalih stvari? Hvala vam najlepse

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман25. јул 2019. 21:14

    Pozdrav,

    Da li se pri registraciji na Microworkers, unose slova ć,č,š?
    Hvala.

    ОдговориИзбриши
  10. I mene zanima da li je posao legalan?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bez brige, sve je legalno. Nije potrebno nista placati da bi zaradili novac. I sam sam radio na MW, i sve je bilo super, i rednovno su me isplacivali. Pozdrav.

      Избриши
  11. Koliko se ceka raspali kod da mogu početi da radim sacuvaj boze

    ОдговориИзбриши