среда, 12. март 2014.

Kako skidati sa torenta?

Za preuzimanje fajlova sa torent sajtova postoje mnogo programa (klijenta). Dva najbolja,a ujedno i najpopularnija klijenta su BitTorrent i uTorrent. Besplatni su za korišćenje, i možete ih preuzeti sa njihovih oficijalnih sajtova.

U sledećem primeru, koristiću BitTorrent. U suštini BitTorent se gotovo i ne razlikuje od uTorrenta, tako da je na vama da izaberete koji ćete od ova dva programa  da koristite.

Kako skidati sa torenta?

- Skinite BitTorent ovde.

Kako skidati sa torenta













Izaberite neki torent sajt sa kojeg želite da skintete film,igricu ili bilo šta drugo. Najpopularniji torent sajtovi su The Pirate Bay, Kickass Torrent, 1337x... Linkove možete naći jednostavnom Gugl pretragom. Ja ću koristiti The Pirate Bay, koji inače i najčešće koristim, i veoma je dobar.

- Na sajtu Pirate Bay imate različite kategorije (aplikacije,video,igre...), na vama je da izaberete kategoriju.

- Kada izaberete kategoriju, videćete listu torent fajlova (u mom slučaju listu igara)













 - Izaberite fajl kojeg želite da skinete (klikom na ime fajla)

- Na novootvorenoj stranice, videćete ikonicu magneta. Kliknite na GET THIS TORRENT (nalazi se odmah pored pomenute ikonice).

















- Otvoriće vam se BitTorent prozor u kome možete da odredite lokaciju gde želite da smestite fajl. Odredite lokaciju i kliknite na OK.












Nakon toga, preuzimanje fajla biće pokrenuto. Brzina preuzimanja zavisi od brzine vašeg interneta, ali i od broja Seedersa.O tome šta su Seedersi i kako povećati brzinu preuzimanja torrenta možete pročitati ovde.
 












0 comments:

Постави коментар