уторак, 25. фебруар 2014.

Kako preuzeti video sa jutjuba?

U ovom tutorijalu opisaću vam dva načina kako da preuzmete neki video sa jutjuba. Naravno,postoje još dosta načina za preuzimanje klipova,ali ova dva su po meni najjednostavnija

Prvi način je korišćenjem Firefox dodatka Download YouTube Videos as MP4. Ovaj dodatak možete preuzeti i instalirati ovde,naravno ako koristite Firefox. Postoje dodaci i za ostale pretrazivače,ali ja ću se držati Firefoxa.

Verovatno već znate kako da instalirate neki dodatak za vaš pretraživač,tako da to nije potrebno opisivati. Nakon instalacije dodatka Download YouTube Videos as MP4,nije potrebno restartovati Firefox,tako da odmah možete otići na sajt YouTube i odabrati željeni video.

Sada na stranici klipa videćete opciju za preuzimanje,koja se nalazi odmah pored Dislike dugmeta.

Kako preuzeti klip sa youtube

.
Klikom na Download videćete padajući meni u kome birate kvalitet tj. format u kome će biti preuzeti video. Video koji se nalazi poslednji u padajućem meniju je najkvalitetniji,a onaj koji se nalazi na prvom mestu je nešto lošijeg kvaliteta. Na vama je da odaberete kvalitet videa,a kada to i uradite preuzimanje će automatski početi.


Drugi način je preuzimanje pomoću programa YTD Video Downloader-a. Program je inače besplatan, i jednostavan je za instalaciju,tako da ću taj korak preskočiti. Dakle sve šta treba da uradite jest da kopirate URL adresu klipa,i otvorite program YTD Video Downloader. Program će tu adresu automatski upisati u polje Enter the URL... ,u slučaju da je nije prepoznao (polje ostalo prazno) desnim klikom u to polje odaberete Past (Nalepi) i kliknete na DOWNLOAD.

Program za skidanje klipa sa jutjuba


Kao što vidite na slici iznad,i ovaj program ima opciju za biranje kvaliteta klipa (Download qualitz) tako da i tu možete odabrati željeni kvalitet. Mada ja lično preporučujem da ostane na Best Available.

0 comments:

Постави коментар